• banner5-3
  • Outdoor front service LED screen
  • LED-rental-outdoor-front-service
  • 3.9-rental-led-panel-outdoor-AeroV

Hot Sale

panther 500x500mm

panther 500x500mm

Modular Design Ndadekake Maintenance cepet
IP65 kanggo harsher Humid & Sandy Ketentuan
cecek karo EMC-B Kelas Certificate
High Kontras rasio & High Reliability
Ngarep utawa mburi serviceability
Super Gampang Instalasi
2 taun babar pisan

F Series 320x320mm

F Series 320x320mm

Kabinet Rugged Ndadekake Kuwat Weather-bukti
Ngarep utawa mburi serviceability
High Padhang
High Reliability
2 taun babar pisan

Rental – Panther 500x500mm

Rental – Panther 500x500mm

EMC-B Kelas bersertifikat
Ngarep utawa mburi serviceability
High Kontras rasio & High Reliability
Aluminium Extrusion Kabinet karo Fast-kunci
Bobot Light & Ultra Slim
Super Majelis Gampang & Dismantlement
IP65

F Series 250x250mm

F Series 250x250mm

Rugged Kabinet Design Ndadekake Kuwat Weather-bukti
Ngarep utawa mburi serviceability
High Brightness
High Reliability
Various for Convex, Concave & 90° Combination
2-year Warranty

Apa kita

AeroV perusahaan dibangun karo konsep saka gamblang minangka nilai sawijining inti. Ing basis saka sacara kebak pangertosan panjaluk komunikasi saka klien, kita ngaktifake pelanggan kanggo nemu nggunakake prasaja saka layar LED dening aturan kualitas stabil lan 7/24 days sawise-layanan, nyimpen wektu lan ngirimke efficiency bisnis sampurna. We njamin cara prasaja kanggo ngancani pelanggan kanggo seneng urip prasaja karo produk dipercaya.

We are ora amba nanging pabrik akeh-cepet liwat nyediakake Potongan layanan / OEM profesional. We are kebon dadi partner manut dening akeh ketula karo NDA lan tetep nyediakake dhuwur-mburi LED tampilan layar kang bisa kanggo 5 taun. Sawetara iku pratandha komersial bespoke LED dirancang bebarengan karo kita partners kalebu loro layar biasa-shaped lan ora duwe aturan baku-shaped ...

projects

  • //cdn.goodao.net/aerovtech/Panther-500x500.png

    panther 500x500mm

    Piksel Jarak: 3.9 / 5.2 / 10.41mm
    Kabinet Size: 500x500mm
    Refresh Rate: ≥3840Hz
    Padhang: ≥5500nits
    Ngarep & Mburi Service
    IP65 / IP65
  • //cdn.goodao.net/aerovtech/250x250-Outdoor-Front-Service.png

    F Series - 250x250mm

    Piksel Jarak: 5.95 / 7.8 / 10.41mm
    Size Kabinet: 1000x1000mm
    Refresh Rate: ≥1920Hz
    Padhang: ≥6000nits
    Ngarep & Mburi Service
    IP65 / IP54
  • //cdn.goodao.net/aerovtech/Rental-Panther.png

    Panther

    Piksel Jarak: 3.9 / 5.2 / 10.41mm
    Kabinet Size: 500x500mm
    Refresh Rate: ≥3840Hz
    Padhang: ≥5500nits
    Ngarep & Mburi Service
    IP65 / IP65