kawruh

  • Cara kanggo milih High Power LED Camping Lantern?

    LED dadi liyane lan liyane populer ing wilayah katerangan, amarga energi daya, iku bisa tahan luwih jam ing daya padha nganggo, supaya uga apik banget kanggo cahya lampu kilat. Lan carane milih senter apik paling badhan kanggo wong sing arep tuku senter LED. 1. jumlahe LED: LED nomer sh ...
    Waca liyane
  • Pancegahan sak panyimpenan LED lan panggunaan

    LED iki komponen elektronik banget sensitif, dadi kudu ati-ati banget sak panyimpenan lan panggunaan, digunakake bakal nimbulaké lembab LED, sundhukan utawa pati. Lan akèh LED masalah mung bisa ketemu sak Panggunan. Storage: 1. Moisture bukti lan anti-elektrostatik paket karo Kelembapan mate absorbent ...
    Waca liyane
  • Apa sing tingkat refresh lan pigura tingkat?

    Ing tingkat refresh iku nomer kaping gambar tampilan kang wis repainted utawa segering per detik. Minangka nyukani arti frekuensi saka proses, tingkat refresh wis ditulis ing hertz. Sing, tingkat refresh saka 75 Hz tegese gambar segering kaping 75 ing salah siji liyane. Tarif seger paling umum kanggo kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa mode scan kanggo LED Layar?

    Ing mode mindhai tampilan LED bingung akeh wong, apa kang ora iku bisa? Lan apa iki mengaruhi layar LED? Kene menehi informasi rinci: Saben drive IC duwe 16 lencana, lan bisa drive 16 chip LED ing paling. mode drive statis tegese kabeh LED ing modul LED disurung IC ing sembarang t ...
    Waca liyane
  • kadohan offline paling

    Paling (paling) offline kadohan saka layar mimpin iku offline kadohan nyediakake pirsawan karo pengalaman visual paling saka nonton layar tampilan mimpin lan ora cast werna. Ing kasunyatan, iku banget hard kanggo netepake iki amarga ana akeh banget pengaruhe faktor, kayata Jarak piksel, sc ing ...
    Waca liyane
  • Apa wis ndeleng amba?

    Ndeleng amba punika amba maksimum ing kang tampilan bisa viewed karo kinerja visual ditrima. Iku kalebu amba ndeleng horisontal lan amba ndeleng vertikal. gambar uga koyone garbled, lingkungan kebak, saka kontras miskin, surem utawa banget Mesem njaba ndeleng sawetara amba nyatakake, ing ...
    Waca liyane
  • Panjlasan pangayoman klebonan (egIP65)

    Klebonan Protection (IP) punika HFS Eropah sing nggambaraké sarjana saka pangayoman sing diwenehake dening pager saka peralatan listrik. Rating sistem kasusun saka huruf IP kalih nomer: Nomer pisanan nuduhake sarjana saka pangayoman marang ngalangi barang manca klebonan. T ...
    Waca liyane
  • Apa Bèntenipun saka SMD lan DIP?

    SMD uga dijenengi SMT (lumahing dipasang teknologi), lampu SMD punika soldering ing lumahing Papan PCB. SMD tampilan mimpin iki digunakake digunakake kanggo proyèk njero ruangan. Sapunika iku uga digunakake kanggo proyèk ruangan. Kita ruangan SMD mimpin layar sing cukup diwasa, IP65 bukti banyu karo testing taun. DIP (dual ...
    Waca liyane
  • Beda antarane Sumber cahya LED Tampilan

    sumber cahya LED materi tombol kanggo kinerja tampilan LED, kang nemtokake konsistensi werna, padhange, ndeleng amba lan biaya layar. Kene introduce prabédan antarane matrik dot, DIP lan sumber cahya SMD LED. 1. Dot matrik modul: Iku desain lawas, ngalami évolusi saka int ...
    Waca liyane
  • Tandha angel kanggo program?

    Ora ing kabeh. Ing program paling Nampilake wis rampung nggunakake remot tangan-dianakaké, ora lunak komputer utawa khusus dibutuhake. Remot kontrol efektif kanggo program utawa nyunting tandha saka nganti 25 kaki langsung. tampilan kita bisa nggunakake remot utawa kita gampang kanggo nggunakake piranti lunak.
    Waca liyane
  • Carane Ngontrol Full-werna LED Tampilan Quality?

    komponen LED iku bagéan sing paling penting saka werna LED tampilan. Amarga saka iku, ningkataken mutu komponen LED tombol kanggo nggawe werna tampilan LED apik. Ana limang pratondho penting kanggo ngira-ngira kualitas komponen: 1) tingkat Gagal Minangka tampilan komp werna LED ...
    Waca liyane
  • Apa wis adat LED tampilan?

    AeroV bisa kurban desain selaras lan Pabrik selaras beda aplikasi-Customized LED Nampilake, kang bisa dirancang miturut mbetahaken pangguna lan ngelingi aspèk supaya padha bisa maintained gampang. Mesthi pangopènan mbantu nambah gesang Equi elektronik ...
    Waca liyane