China Panther 500x500mm Produsen lan Supplier | AeroV

panther 500x500mm

fitur:

Modular Design Ndadekake Maintenance cepet
IP65 kanggo harsher Humid & Sandy Ketentuan
cecek karo EMC-B Kelas Certificate
High Kontras rasio & High Reliability
Ngarep utawa mburi serviceability
Super Gampang Instalasi
2 taun babar pisan


Keterangan

aplikasi

Panther khusus sing dirancang kanggo sing kualitas dhuwur pratandha LED ruangan sing bisa ing kahanan segara harsher kanggo tahan asor abot lan salinitas. IP65 kanggo loro sisih ngarep lan mburi ora ono konsep nanging wis buktiaken dadi bener lan stabil. Sakniki, ruangan layar mimpin tetep wis diganti lan super gampang instalasi karo biaya pangopènan ngisor iku sawijining seni teknologi kita tansah ngarahke ing lan kebon kontribusi kanggo Modul solusi tampilan mimpin.

Panther-500x500-ruangan-modul-dipimpin tampilan layar

 

paramèter Technical

 

piksel Jarak 3.9mm 5.21mm 10.41mm
Modul / Size Kabinet 500mmx500mm
kekandelan 78mm
Resolusi Kabinet 128 × 128 96 × 96 48 × 48
Konfigurasi piksel SMD1921 SMD1921 SMD2727
ndeleng Angle 110 ° (H) / 110 ° (V)
padhang ≥5500 nits
Ukuran Gray 65536 tingkat saben werna
Mode Scan  1/8  1/8  1/4
Refresh Rate ≥1920Hz
Min. ndeleng Distance 4m 5m 10m
NW 4.8kg / kabinèt, 26kg / sqr.meter karo Al. pigura
Input Power (max./avg.) 600/240 Watts saben sqr.meter
maintenance ngarep & layanan mburi
IP Rating kahanan segara atos IP65

 

Maintenance ngarep

 

Ngarep-layanan-kanggo-Panther

 

Maintenance mburi

mburi-layanan-ruangan-dipimpin tandha

 

Njaba Aluminm Japanese Frame

Al prasaja iki. pigura kang bisa digawe dening dhewe lan kita bisa nyedhiyani gambar 2D kanggo referensi. Uga, sampeyan bisa tuku saka kita langsung. Biasane, ana 1mx1m (4.5kg / pc) lan 0.5mx0.5m (1.5kg / pc) kanggo pilihan. Iku gumantung ing project rinci lan requirement instalasi. Sawetara pelanggan seneng ageng siji kanggo nggampangake instalasi gampang lan cepet, supaya 1mx1m bakal dadi pilihan ora ala.

-Panther-layar ruangan

YouTube Video showing how to make Front Maintenance happen ↓

Rear Maintenance↓

 


  • Previous:
  • Next:

  • aplikasi Panther iku fleksibel lan macem-macem ing wong acara ngendi ana papan instalasi sethitik ngiwa utawa ora lawang bali kanggo pangopènan lan loading ing / ndhukung kemampuan diwatesi. Banjur Panther bakal nemen bantuan mecahaken masalah disababaké déning larang biaya pegawe, biaya pangopènan lan instalasi biaya. Nanging, pigura baja prasaja bakal duwe panel dipasang dhateng tembok beton langsung tanpa pigura terlampir lan nggronjal tradisional.

    Outdoor Mobile Truck Mlebu

     

    Mobile-truk-LED-tandha

     
     

    Wall-soyo tambah Advertising Mlebu

     

    Wall-soyo tambah-ruangan-tandha

     

    90 ° Combination Building Mlebu

     

    90-degree-ruangan-dipimpin tandha

     

    Lintas Mlebu utawa Roadside LED Billboard

    Roadside LED Billboard
     

  • Previous:
  • Next:
  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Related Produk