Nyokong

Miturut mundhut saka AeroV Tech, Produsèn siji-sumber ing China melu engineers profesional karo taun pengalaman ing indurstry saka encapsulation LED, desain elektronik, konfigurasi mechanical lan kontrol kualitas, sampeyan dijamin nampa peralatan sampeyan supaya, duwe akses kanggo full support technical 24 jam, lan bakal nampa tanggung jawab, saran lan sawijining Rekomendasi sing paling apik bakal selaras karo kabutuhan. Taun pengalaman tegese kita bisa nyedhiyani lan bisa ing solusi sampurna kanggo LED layar tampilan, desain lan Pabrik tandha ruangan digital biaya-efektif kanggo pasar instalasi permanen lan nggawe tembung prasaja lan ayu karo werna lengkap.

 

support Online saka 9:00 am kanggo 24:00 pm / Mon.-Sat.

Email:  overseas@aerovtech.com

 

Dhukungan & Service Kalebu:

> Pitakonan Technical lan alangan shooting

> Inquiry ing project rinci

> Diskusi ing project selaras

> Status ing project aktif

> Guide Technical ing instalasi Onsite

> Diagram Elektronik tata kabel Onsite

> Online remot kontrol ing kontrol sistem

> Maintenance lan ndandani training

20190725115953