за нас

AeroV предводена екран

AeroV е компанија изградена со концептот на едноставност како јадро на неговата вредност. Врз основа на целосно разбирање на барањата на комуникација на клиенти, ние им овозможи на корисниците да се доживее едноставно користење на LED екрани, нудејќи им на стабилен квалитет и 7/24 часот по-услуга, заштеда на време и обезбедување на добра бизнис ефикасност. Ние се обезбеди едноставен начин да ја придружува клиенти да уживаат во едноставен живот со сигурен производи.

Ние сме производител на еден извор се наоѓа во Шенжен, Кина, и биле на пазарот за повеќе од 10 години. Ние не сме големи, но брзо растечки фабриката преку обезбедување на професионални ODM / OEM услуга. Ние ретко учествуваат на меѓународни изложби да го продаде нашиот сопствен бренд. Наместо тоа, ние сме посветени да биде лојален партнер со сериозно во согласност со НДА и чување на обезбедување на high-end LED дисплеј екрани кои можат да работат за 5 години. Некои од нив се нарачана LED комерцијални знаци дизајниран заедно со нашите партнери, вклучувајќи и во редовните облик и неправилни облик екрани. Некои од нив се едноставни креативни екрани развиени од страна на самите себе да се доведе на трендовите на пазарот, како што се Пантер серии. Тоа е причината зошто ние сме биле успешно одржување на долгорочни односи со нашите клиенти. Ние веруваме взаемна доверба е најефикасен начин да се оди за понудената соработка.

图片 1