проекти

  • Светскиот натпревар за убавина

    Светскиот натпревар за убавина

    Стабилната врска помеѓу панелите Ултра тенок дизајн и тивок вентилатор дизајн Брзо и едноставно поставување Ниска потрошувачка на енергија Еколошки
    Прочитај повеќе
  • Sephora Европа

    Sephora Европа

    Име на проектот: Трговија на проектот на животната средина: Затворен пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2015  
    Прочитај повеќе
  • PEPSI партија

    PEPSI партија

    Име на проектот Проектот за животна средина: Отворен пиксел теренот: AV Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2015
    Прочитај повеќе
  • Деси Beach

    Деси Beach

    Име на проектот: Деси плажа проектот животна средина: Отворен пиксел теренот: AV Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2014
    Прочитај повеќе
  • u POP КОНЦЕРТ

    u POP КОНЦЕРТ

    Име на проектот: Chinau поп-концерт проектното опкружување пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2014
    Прочитај повеќе
  • AUDI 4S магазин

    AUDI 4S магазин

    Име на проектот: AUDI 4S продавница проектот животна средина: Отворен пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2014
    Прочитај повеќе
  • Швајцарија

    Швајцарија

    Име на проектот: Трговија на проектот на животната средина: Отворен пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време на проектот: 2016
    Прочитај повеќе
  • Холандија

    Холандија

    Проектот P8: Име на проектот: Трговски центар Entre Deux Локација: Мастрихт (Холандија) Големина: Вкупно ~ 37 м2 проект P16: Име: Toppoint Ролетни Локација: Echt (Холандија) Големина: ~ 12 метри широк x 1m80 висок
    Прочитај повеќе
  • Милош Вујановиќ TV шоу

    Милош Вујановиќ TV шоу

    Име на проектот: Милош Вујановиќ ТВ-проект на животната средина: Затворен пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2015
    Прочитај повеќе
  • Мајами Studio

    Мајами Studio

    Име на проектот: ТВ Мајами студиски проект на животната средина: Затворен пиксел теренот: AV10 Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2015
    Прочитај повеќе
  • Букурешт првенство

    Букурешт првенство

    Име на проектот: Букурешт првенство проектното опкружување: Отворен пиксел теренот: AV Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2014
    Прочитај повеќе
  • TUDOR концерт

    TUDOR концерт

    Име на проектот: TUDOR Концерт проектот животна средина: Затворен пиксел теренот: AV Покажи Површина (кв.м.): 5760X4800 Време проект: 2014
    Прочитај повеќе
12Следна> >> Страна 1/2