поддршка

Со купување на некој од AeroV Техника, производител од еден извор во Кина се вклучени во професионални инженери со години искуство во indurstry на LED херметичка, електронски дизајн, механички конфигурација и контрола на квалитетот, вие се гарантира да се добие опремата ќе ги нарачате, да имаат пристап до сите 24 часовна техничка поддршка, а ќе добијат одговорни, независни совети и препораки, кои најдобро ќе одговараат на вашите потреби. Години на искуство значи дека ние може да обезбеди и да работат на совршено решение за LED дисплеј, дизајн и производство на ефективни дигитален отворен знак за постојана инсталација на пазарот и да се направи зборот едноставна и убава со целосна бои.

 

Онлајн поддршка од 9:00 до 24:00 часот / Пон-Саб.

Е-пошта:  overseas@aerovtech.com

 

Поддршка и сервис вклучува:

> Технички прашања и проблеми со снимањето

> Прашање за деталните проекти

> Дискусија за кориснички проектот

> Статус на проектот е во тек

> Технички водич за инсталација на лице место

> Електронски дијаграм и кабел распоред на лице место

> Онлајн далечински управувач за контрола на системот

> обука за одржување и поправка

20190725115953