njohuri

 • Si te zgjidhni Lartë Power LED elektrik dore?

  LED bëhen gjithnjë e më popullore në zonën e ndriçim, për shkak të kursimit të energjisë, ajo mund të zgjasë më shumë orë nën të njëjtën fuqi të konsumuar, kështu që gjithashtu shumë i mirë për dritë flash. Dhe si për të zgjedhur një elektrik dore të mirë është më shqetësim për njerëzit që duan të blejnë një elektrik dore LED. 1. Sasia LED: LED Numri i sh ...
  Lexo më shumë
 • Masat paraprake gjatë ruajtjes LED dhe përdorimin

  LED është komponentë shumë të ndjeshme elektronike, kështu që duhet të jenë shumë të kujdesshëm gjatë ruajtjes dhe të përdorimit, përndryshe ajo do të shkaktojë lagur LED, çaj ose vdekje. Dhe një shumë e LEDs problem vetëm mund të gjenden gjatë përdorimit. Storage: 1. hidratues paketë provë dhe anti-elektrostatike me lagështi absorbues bashkëshortor ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë norma refresh dhe Frekuenca vizuale e ekranit?

  Shkalla refresh është numri i herë Imazhi një ekran është ngjyrosur ose rifreskohen për sekondë. Siç tregon një frekuencë të një procesi, norma refresh është shprehur në Hertz. Kjo është, një normë refresh prej 75 Hz thotë imazhi rifreskohet 75 herë në një të dytë. Normat më të zakonshme të freskëta për të ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është mënyra scan për ekran LED?

  Mënyra skanim i ekran LED hutuar shumë njerëz, çfarë e bën këtë punë? Dhe çfarë është kjo ndikon për ekran LED? Këtu ju jap informacione të hollësishme: Çdo makinë IC 16 këmbët, dhe mund të përzënë 16 chip LED më së shumti. Mënyra Static makinë do të thotë të gjitha LEDs në modul LED janë të shtyrë nga IC në çdo t ...
  Lexo më shumë
 • Optimum distancë shikimin

  Optimale (më të mirë) shikimit në distancë të ekranit LED është distanca shikimin siguruar audiencën me përvojën më të mirë vizuale të shikuar në ekran LED ekran dhe nuk ka hedhur ngjyrë. Në fakt, ajo është shumë e vështirë për të përcaktuar këtë, sepse ka shumë faktorë ndikojnë, të tilla si katran pixel, sc ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është shikimin kënd?

  Duke parë kënd është këndi maksimale në të cilën një ekran mund të shihet me punën e pranueshme vizuale. Ai përfshin kënd horizontal shikimin dhe kënd vertikale shikimin. Imazhi mund të duket e ngaterruar, ngopur dobët, e kundërt të varfër, blurry ose shumë të lodhur jashtë deklaruar shikimin varg kënd, the ...
  Lexo më shumë
 • Shpjegimi i mbrojtjes hyrje (egIP65)

  Hyrje Mbrojtjes (IP) është një vlerësim Europian që përshkruan shkallën e mbrojtjes të ofruar nga një mur i pajisjeve elektrike. Sistemi i vlerësimit përbëhet nga letra IP e ndjekur nga dy numra: Numri i parë tregon shkallën e mbrojtjes kundër hyrjes ngurta objekt të huaj. T ...
  Lexo më shumë
 • Cili është dallimi i SMD dhe DIP?

  SMD quajtur edhe SMT (sipërfaqe montuar teknologji), llamba SMD është bashkim në sipërfaqe bordit PCB. SMD LED ekran është përdorur gjerësisht për projekte shtëpie. Tani për tani ajo është përdorur edhe për projektet në natyrë. SMD ynë natyrë LED Displays janë mjaft të pjekur, prova IP65 ujë me testimin vjet. DIP (dual ...
  Lexo më shumë
 • Dallimet në mes të ekran LED burime të lehta

  Burimi LED dritë është material kryesor për kryerjen ekran LED, i cili përcakton ngjyra konsistencën, ndriçimin, duke e parë kënd dhe koston e ekranit. Këtu për të prezantuar dallimin në mes të matricës dot, DIP dhe burim SMD LED dritë. 1. Dot modul matrix: Kjo është dizajni i vjetër, evoluar nga int ...
  Lexo më shumë
 • Është shenja e vështirë të programit?

  Aspak. Programimit për shumicën Displays është bërë duke përdorur një të largët mbajtur me dorë, nuk ka kompjuter ose special software është e nevojshme. Telekomandë është efektive të programit ose redaktuar shenjë prej deri në 25 këmbë larg. tregon tona mund të përdorni ose të largët ose të lehtë për t'u përdorur software tonë.
  Lexo më shumë
 • Si për të kontrolluar të plotë-color LED Display Quality?

  Komponentët LED është pjesë më të rëndësishme të ngjyrë të plotë LED ekran. Për shkak të kësaj, përmirësimi i cilësisë komponentëve të ZHEL është çelësi për të bërë një të plotë ngjyra LED ekran të mirë. Ka pesë tregues të rëndësishëm për të vlerësuar cilësinë komponente: 1) Shkalla e dështimit si comp ekran me ngjyra të plotë LED ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është porosi LED ekran?

  AeroV mund të ofrojmë dizajn përshtatur dhe prodhimin që i përshtaten të ndryshme aplikimi-Customized LED Displays, të cilat mund të jetë projektuar në përputhje me nevojën e përdoruesit dhe duke marrë parasysh aspektet e tjera në mënyrë që ata të mund të mbahet lehtësisht. Sigurisht mirëmbajtja ndihmon në përmirësimin e jetës së equi elektronike ...
  Lexo më shumë