mbështetje

Me blerjen nga AeroV Teknike, një prodhues të vetme-burim në Kinë angazhuar në inxhinierë profesionale me vjet përvojë në indurstry e encapsulation LED, dizajn elektronik, konfigurimin mekanike dhe kontrollin e cilësisë, ju janë të garantuara për të marrë pajisjet e ju qëllim, të kenë qasje në 24 orë mbështetje të plotë teknike, dhe do të marrë të përgjegjshme, këshilla të pavarura dhe rekomandime që do të përshtaten më mirë nevojave tuaja. Vite përvoje do të thotë që ne mund të sigurojë dhe të punojnë në zgjidhjen e përkryer për ekran LED ekran, projektimin dhe prodhimin me kosto efektive shenjë dixhital hapur për tregun e përhershme e instalimit dhe të bëjë fjala e thjeshtë dhe e bukur me ngjyra të plota.

 

Mbështetja Online nga ora 9:00 deri 24:00 pm / Mon.-Sat.

Email:  overseas@aerovtech.com

 

Mbështetje & Service Përfshin:

> Pyetjet Teknike dhe probleme të shtënat

> Hetim në projektin e detajuar

> Diskutim mbi projektin përshtatur

> Status në projekt në vazhdim

> Udhëzues teknik në instalimin onsite

> Diagram elektronike dhe paraqitjen kabllo onsite

> Online me telekomandë në kontrollin e sistemit

> Trajnimi Mirëmbajtja dhe riparimi

20190725115953