• banner5-3
  • Outdoor front service LED screen
  • LED-rental-outdoor-front-service
  • 3.9-rental-led-panel-outdoor-AeroV

panas Sale

Panther 500x500mm

Panther 500x500mm

Modular Desain Ngajadikeun Purwokerto Gancang
IP65 pikeun Harsher lembab & Sandy Kaayaan
patuh kalayan EMC-B Kelas bijil
High jelas Rasio & High Reliability
hareup atawa Rear Serviceability
Super Mudah Instalasi
2 taun Rek

F Series 320x320mm

F Series 320x320mm

Kabinet terjal Ngajadikeun Strong Cuaca-buktina
hareup atawa Rear Serviceability
High Caang
High Reliability
2 taun Rek

Rental - Panther 500x500mm

Rental - Panther 500x500mm

EMC-B Kelas Certificated
hareup atawa Rear Serviceability
High jelas Rasio & High Reliability
Aluminium Tonjolan Kabinet kalawan Fast-konci
Beurat Lampu & Ultra Slim
Super Majelis Mudah & Dismantlement
IP65

F Series 250x250mm

F Series 250x250mm

terjal Kabinet Desain Ngajadikeun Strong Cuaca-buktina
hareup atawa Rear Serviceability
High Brightness
High Reliability
Various for Convex, Concave & 90° Combination
2-year Warranty

Naha Kami

AeroV nyaéta parusahaan diwangun ku konsep kesederhanaan sakumaha nilai inti na. Dina dasar pinuh pamahaman tungtutan komunikasi klien kami ngaktipkeun nasabah ngalaman make basajan tina layar LED ku maturan kualitas stabil sarta 7/24 WIB sanggeus-jasa, nyimpen waktos na delivering efisiensi bisnis sampurna. Urang assure cara basajan pikeun marengan konsumén ngarasakeun hirup basajan kalayan produk dipercaya.

Kami lain badag tapi pabrik tumuwuh-gancang ngaliwatan nyadiakeun ODM jasa / OEM profésional. Kami dedicated janten pasangan satia ku serius complying kalawan nda jeung ngajaga nyadiakeun tinggi-tungtung LED tampilan layar nu tiasa dianggo pikeun 5 taun. Sababaraha tanda komérsial nu bespoke LED dirancang bareng jeung mitra kami kaasup duanana layar biasa-ngawangun sarta teratur ngawangun ...

proyék

  • //cdn.goodao.net/aerovtech/Panther-500x500.png

    Panther 500x500mm

    Piksel pitch: 3.9 / 5.2 / 10.41mm
    Kabinet Ukuran: 500x500mm
    Anyarkeun Rate: ≥3840Hz
    Caang: ≥5500nits
    Front & Rear Service
    IP65 / IP65
  • //cdn.goodao.net/aerovtech/250x250-Outdoor-Front-Service.png

    F Series - 250x250mm

    Piksel pitch: 5.95 / 7,8 / 10.41mm
    Ukuran Kabinet: 1000x1000mm
    Anyarkeun Rate: ≥1920Hz
    Caang: ≥6000nits
    Front & Rear Service
    IP65 / IP54
  • //cdn.goodao.net/aerovtech/Rental-Panther.png

    macan kumbang

    Piksel pitch: 3.9 / 5.2 / 10.41mm
    Kabinet Ukuran: 500x500mm
    Anyarkeun Rate: ≥3840Hz
    Caang: ≥5500nits
    Front & Rear Service
    IP65 / IP65