pangaweruh

  • Kumaha carana milih High Power LED senter?

    LED jadi beuki loba populér di aréa katerangan, sabab hemat energi, éta bisa lepas deui jam dina kakuatan anu sarua meakeun, jadi eta oge pohara alus pikeun lampu flash. Jeung kumaha carana milih hiji senter alus nyaeta paling perhatian pikeun jalma anu rék meuli senter LED. 1. kuantitas LED: LED angka sh ...
    Maca deui
  • Kawaspadaan mangsa neundeun LED sarta pamakéan

    LED mangrupakeun komponén éléktronik sensitip pisan, jadi kudu ati pisan dina mangsa neundeun jeung pamakéan, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun beueus LED, kabocoran atawa maot. Sarta loba LEDs masalah ukur bisa kapanggih dina mangsa pamakéan. Neundeun: 1. Uap buktina jeung anti éléktrostatik pakét sareng Uap mate absorbent ...
    Maca deui
  • Naon laju Anyarkeun na pigura laju?

    Laju Anyarkeun teh Jumlah kali gambar hiji tampilan urang geus repainted atanapi refreshed per detik. Salaku eta ngalambangkeun frékuénsi proses hiji, laju Anyarkeun geus dinyatakeun dina hertz. Hartina, laju Anyarkeun 75 Hz hartina gambar kasebut refreshed 75 kali dina sadetik. Ongkos seger paling umum pikeun ka ...
    Maca deui
  • Naon nu mode scan pikeun LED Screen?

    Mode scanning tina tampilan LED bingung loba jalma, naon urang henteu eta dianggo? Na naon ieu mangaruhan pikeun layar LED? Di dieu masihan anjeun informasi jéntré: Unggal drive IC boga 16 pin, sarta bisa ngajalankeun 16 chip LED di paling. modeu drive statik hartina sakabéh LEDs dina modul LED disetir ku IC iraha wae t ...
    Maca deui
  • Jarak nempoan optimum

    Optimum (pangalusna) nempoan jarak layar ngarah teh nempoan jarak nyadiakeun hadirin jeung pangalaman visual best of nonton layar tampilan nu dipingpin tur euweuh matak warna. Kanyataanna, éta pisan hésé nangtukeun ieu kusabab aya loba teuing pangaruh faktor, kayaning pitch piksel, sc nu ...
    Maca deui
  • Naon anu nempo sudut?

    Nempo sudut nyaéta sudut maksimum dina nu tampilan anu bisa ditempo kalayan unjuk visual bisa ditarima. Ieu ngawengku sudut nempoan horizontal sarta sudut nempoan nangtung. gambar nu mungkin sigana garbled, kirang jenuh, tina jelas goréng, rumeuk atawa teuing kapaehan luar nempo rentang Manglé nyatakeun, anu ...
    Maca deui
  • Kieu panyalindungan ingress (egIP65)

    Ingress Protection (IP) mangrupakeun rating Éropa nu ngajelaskeun darajat panyalindungan disadiakeun ku hiji dipager pakakas listrik. Sistem rating ngawengku hurup IP dituturkeun ku dua angka: Jumlah kahiji nunjukkeun darajat panyalindungan ngalawan solid obyék asing ingress. T ...
    Maca deui
  • What is the Béda tina SMD na dip?

    SMD ogé ngaranna SMT (permukaan dipasang téhnologi), nu lampu SMD nyaeta soldering dina beungeut dewan PCB. SMD tampilan dipingpin geus loba dipaké pikeun proyék-proyék indoor. Ayeuna eta ogé dipaké pikeun proyék-proyék outdoor. Kami outdoor SMD dipingpin mintonkeun anu cukup dewasa, IP65 buktina cai kalawan nguji taun. Dip (dual ...
    Maca deui
  • Bedana antara Sumber Lampu LED Témbongkeun

    Sumber cahaya LED mangrupakeun bahan konci pikeun pagelaran tampilan LED nu nangtukeun konsistensi warna, kacaangan, nempoan sudut sarta biaya layar. Di dieu ngawanohkeun bédana antara matrix titik, dip jeung sumber lampu SMD LED. 1. Dot matrix modul: Ieu rarancang heubeul, ngalobaan ti int nu ...
    Maca deui
  • Mangrupa tanda nu hésé program?

    Henteu pisan. The programming keur paling Mintonkeun dipigawé maké jauh leungeun-diayakeun, teu software komputer atawa husus anu diperlukeun. The kadali jauh téh éféktif pikeun program atawa ngédit tanda ti nepi ka 25 suku jauh. mintonkeun urang bisa migunakeun boh jauh atawa urang gampang ngagunakeun software.
    Maca deui
  • Kumaha ngadalikeun Full-warna LED Témbongkeun Quality?

    komponén LED mangrupa bagian pangpentingna pinuh warna LED tampilan. Kusabab eta, ngaronjatkeun kualitas komponén LED teh konci nyieun hiji pinuh warna tampilan LED alus. Aya lima indikator penting evaluate kualitas komponén: 1) laju paranti Salaku tampilan comp pinuh warna LED ...
    Maca deui
  • Naon anu custom LED tampilan?

    AeroV tiasa nawiskeun design ngaropéa sarta rancang pikeun nyocogkeun béda aplikasi-ngaropéa LED Mintonkeun, nu bisa dirancang nurutan merlukeun pamaké jeung tempo aspék séjén ambéh maranéhanana bisa ngurusan gampang. Tangtu pangropéa mantuan ngaronjatkeun kahirupan equi éléktronik ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2