China Panther 500x500mm Manufacturer and Supplier | AeroV

Panther 500x500mm

Fitur:

Modular Desain Ngajadikeun Purwokerto Gancang
IP65 pikeun Harsher lembab & Sandy Kaayaan
patuh kalayan EMC-B Kelas bijil
High jelas Rasio & High Reliability
hareup atawa Rear Serviceability
Super Mudah Instalasi
2 taun Rek


spésifikasi

aplikasi

Panther anu dirarancang husus pikeun maranéhanana kualitas luhur tanda LED outdoor diperlukeun gawe dina kaayaan laut harsher ka tahan asor beurat jeung salinitas. IP65 boh sisi hareup jeung pungkur geus euweuh konsep tapi geus kabuktian jadi leres tur stabil. Kiwari, outdoor layar ngarah dibereskeun geus robah sarta super gampang instalasi kalawan waragad perawatan handap mangrupa seni téhnologi kami sok fokus dina na dedicated ka nyumbang kana modular solusi tampilan dipingpin.

Panther-500x500-outdoor-modular-dipingpin-tampilan layar

 

parameter teknis

 

piksel pitch 3.9mm 5.21mm 10.41mm
Modul / Ukuran Kabinet 500mmx500mm
kakandeleun 78mm
Resolusi kabinét 128 × 128 96 × 96 48 × 48
Konfigurasi piksel SMD1921 SMD1921 SMD2727
nempo Angle 110 ° (H) / 110 ° (V)
caang ≥5500 nits
Skala abu 65536 tingkat per warna
Mode Scan  1/8  1/8  1/4
Anyarkeun Rate ≥1920Hz
Mnt. nempoan Jarak 4m 5m 10m
NW 4.8kg / kabinét, 26kg / sqr.meter kalayan Al. pigura
Input Daya (max./avg.) 600/240 watt per sqr.meter
pamiaraeun hareup & jasa pungkur
IP Peunteun kaayaan laut kasar IP65

 

Purwokerto hareup

 

Hareup-jasa-pikeun-Panther

 

Purwokerto pungkur

pungkur-jasa-outdoor-dipingpin-tanda

 

Éksternal Aluminm Basajan kotakna

Al basajan ieu. Pigura geus bisa dilakukeun ku diri tur bisa nyadiakeun gambar 2D keur rujukan anjeun. Ogé, anjeun tiasa meuli ti kami langsung. Biasana, aya 1mx1m (4.5kg / pc) jeung 0.5mx0.5m (1.5kg / pc) pikeun pilihan. Ieu gumantung kana proyék rinci jeung sarat instalasi. Sababaraha konsumén bakal resep ka badag hiji pikeun mempermudah hiji instalasi gampang jeung leuwih gancang, jadi 1mx1m bakal pilihan henteu goréng.

-Panther layar outdoor

YouTube Video némbongkeun kumaha carana sangkan Front Purwokerto lumangsung ↓

Pungkur Purwokerto ↓

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • aplikasi Panther urang pisan fléksibel jeung ragam on jalma tempat dimana aya spasi instalasi saeutik ditinggalkeun atawa moal panto deui pikeun pangropéa na loading teh / ngarojong kamampuhan diwatesan. Lajeng Panther bakal greatly mantuan ngarengsekeun masalah disababkeun ku mahal ongkos kuli, ongkos pangropéa tur instalasi ongkos. Gantina, pigura baja basajan bakal panel dipasang onto tembok beton langsung tanpa pigura enclosed na terjal tradisional.

    outdoor Mobile Treuk Sign

     

    Mobile-treuk-LED-tanda

     
     

    Besar-ningkatna Advertising Sign

     

    Témbok-ningkatna-outdoor-tanda

     

    90 ° Gabungan Gedong Sign

     

    90-gelar-outdoor-dipingpin-tanda

     

    Traffic Sign atanapi roadside LED Billboard

    Roadside LED Billboard
     

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali