sokongan

Ku purchasing ti AeroV Tech, produsén single-sumber di Cina dina aktipitas insinyur profésional kalayan taun pangalaman dina indurstry of encapsulation LED, desain éléktronik, konfigurasi mékanis jeung kontrol kualitas, anjeun dijamin pikeun nampa parabot Anjeun mesen, miboga aksés ka pinuh rojongan teknis 24 jam, sarta baris nampa jawab, saran bebas jeung saran anu pangalusna bakal nyaluyukeun kabutuhan Anjeun. Taun pangalaman hartina bisa nyadiakeun tur dianggo dina leyuran sampurna pikeun LED layar tampilan, rarancang jeung rancang dina tanda outdoor digital ongkos-mujarab pikeun pasar instalasi permanén sarta nyieun kecap nu basajan tur geulis jeung kelir pinuh.

 

rojongan online ti 9:00 am kana 24:00 pm / Mon.-Sap.

Email:  overseas@aerovtech.com

 

Rojongan & Service Ngawengku:

> Patarosan Téknis sarta gangguan shooting

> Panalungtikan dina proyék lengkep

> Diskusi dina proyék ngaropéa

> Status dina proyék lumangsung

> Buku Téknis on instalasi onsite

> Diagram Electronic sarta perenah sambungan kabel onsite

> Online kadali jauh dina kadali Sistim

> Pangropéa sarta perbaikan latihan

20190725115953